header banner
Default

Je kunt geen tweets meer zien op Twitter als je niet ingelogd bent


Nieuwe beperking

Voortaan kan je op Twitter alleen nog tweets zien als je ingelogd bent. Het sociale medium breekt met de nieuwe beperking met het verleden. Twitter gebruikte de zichtbaarheid van tweets op andere sites namelijk lange tijd om mensen naar het medium te lokken.

Als je een tweet doorstuurt naar iemand die geen Twitteraccount heeft, kan die persoon de inhoud dus niet meer zien. Tweets die op andere sites worden getoond, zijn nog wel voor iedereen zichtbaar. Denk bijvoorbeeld aan tweets in online nieuwsberichten.

Geen aankondiging

VIDEO: Een tweet bekijken zonder een Twitter-account te hebben (2023)
Avi Wolicki

Officieel heeft het sociale medium geen wijziging in het beleid aangekondigd, maar sinds de overname van Elon Musk in oktober, zijn er meerdere wijzigingen geweest die niet altijd werden aangekondigd of uitgelegd.

Elon Musk heeft wel op een tweet van een gebruiker geantwoord en spreekt van een 'noodmaatregel'. Hoelang de maatregel gaat duren, maakte Musk niet bekend. "Er werd zoveel data geplunderd dat de dienstverlening voor normale gebruikers in gevaar kwam", 

Eerder werd de toegang voor geautomatiseerde accounts, ofwel bots, al beperkt. Ook konden sinds de overname alternatieven voor Twitter niet meer gebruikt worden. Een keuze die tot veel kritiek leidde. Musk draaide de blokkade van concurrenten uiteindelijk weer terug.

Meedoen aan het RTL Nieuwspanel?

VIDEO: How To FIX Twitter Not Loading Tweets! (2021)
LoFi Alpaca

Van kabinet tot koningshuis, van geld tot gezondheid: in het RTL Nieuwspanel kun jij meepraten over welke kant Nederland op moet. Laat je stem horen! Aanmelden kan hier. 

Sources


Article information

Author: Jeffrey Sanchez

Last Updated: 1704099482

Views: 944

Rating: 4.1 / 5 (73 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jeffrey Sanchez

Birthday: 1967-03-25

Address: 12360 Lauren Lights, Millerport, MI 01039

Phone: +4474589495266991

Job: Data Analyst

Hobby: Golf, Quilting, Traveling, Coffee Roasting, Badminton, Cocktail Mixing, Singing

Introduction: My name is Jeffrey Sanchez, I am a spirited, rich, lively, accessible, forthright, resolute, unyielding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.